Interhor

Met de horren van Interhor Horsystemen vergroot u gegarandeerd uw wooncomfort. Het brede assortiment insectenwering biedt voor iedere situatie een passende oplossing.

Vaste raamhorren, raamrolhorren, pendeldeuren, draaihordeuren, plisséhordeuren én horren in vorm; dit is allemaal verkrijgbaar bij Interhor. Één van de voordelen: de diverse montage-mogelijkheden zorgen ervoor dat uw raam en deur ten allen tijden goed blijft sluiten en uw kozijn niet wordt beschadigd.

Raamrolhorren

Raamrolhorren zijn er in vele uitvoeringen: zowel voor houten, kunststof als aluminium kozijnen.

Het ideale van een raamrolhor is dat u het product pas ziet wanneer u het daadwerkelijk nodig heeft.
Wanneer de rolhor ingerold is, verdwijnt het gehele gaaspakket in de gaascassette en heeft u een vrij uitzicht door het raam.

De rolhor is voorzien van een speciaal veermechanisme, welke makkelijk bijgesteld kan worden. De bediening is erg eenvoudig en, indien gewenst, kan de rolhor ook met 1 hand bediend worden.

Raamhorren

Vaste raamhorren zijn er in vele varianten; voor ieder kozijn kan er een hor gemaakt worden.

Alle vaste horren kunnen voorzien worden van diverse soorten gaas.

Plisséhordeur

De plisséhordeur is een hordeur waarbij het gaas opvouwt (plisséert). Wanneer men de deur invouwt, verdwijnt het gaaspakket vrijwel geheel in de cassette. De plisséhordeur is dus echt ruimtebesparend.

De plisséhordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste stand staan. Het speciale kettingsysteem zorgt ervoor dat de ondergeleider, welke op de vloer bevestigd wordt, slechts 3 mm hoog is. De plisséhordeur is zeer robuust en kan zowel aan de binnen-, als buitenzijde van het kozijn worden gemonteerd.

Draaihordeur

De draaihordeur is een zeer eenvoudig product, makkelijk te bedienen dankzij de moderne S-greep.

De magneetsluiting over de gehele hoogte zorgt voor een goede sluiting van de deur. Daarnaast is deze draaihordeur aan de achterzijde voorzien van een borstel waardoor het geluid bij het sluiten wordt gereduceerd

Pendelhordeuren

De pendeldeur is zo gemaakt dat deze zowel naar binnen als naar buiten kan worden geopend.

Dankzij de ingebouwde magneten sluit de deur altijd in het midden.

De pendeldeur is de ideale hordeur voor huishoudens met grotere huisdieren, kinderen en dient perfect in horeca gelegenheden.
Standaard voorzien van een schopplaat beneden. Indien gewenst kan een kattenluik gemonteerd worden.

Schuifhordeur

Dankzij het gebruik van 1 ondergeleider waarop men meerdere schuifhordeuren kan plaatsen, zowel achter als naast elkaar, vormt geen enkele schuifpui meer een probleem.

De geleiders zijn extra laag en vormen dus vrijwel geen belemmering meer in de doorgang. Daarnaast kan een schuifhordeur in de meeste gevallen zónder tussenprofiel worden geleverd.

Wanneer men gebruikt maakt van het speciale Transpatec-gaas, is de doorkijk naar buiten optimaal.